Tulo-ohjeet klinikalle

Nurmijärven klinikkani sijaitsee kirkonkylän keskustassa Fitness Club Nurmijärven tiloissa, osoitteessa Keskustie 5, 01900 Nurmijärvi. Kiinteistön ympärillä on runsaasti ilmaista parkkitilaa. Muista käyttää parkkikiekkoa.

Muutaman sadan metrin päässä on linja-autoasema ja taksiasema, joten klinikalleni pääsee helposti ilman autoakin.

Jos et ole salin jäsen kulku tapahtuu Ravintola Ismetin vasemmalta puolelta. Ovessa on opaste. Soita 040 5959. 782 kun olet ovella, niin tulen avaamaan. Tulethan paikalle max. 5 minuuttia etuajassa.

Jos olet Fitness Clubin jäsen, voit tulla suoraan hieronta huoneeseeni varaamanasi ajankohtana.

Jos sinulla on kausi-infektion oireita vähäisimmässäkään määrin siirrämme aikaa.

Kulku hieronta klinikalle jos et ole Fitness Clubin jäsen

Jos et ole salin jäsen kulku tapahtuu Ravintola Ismetin vasemmalta puolelta. Ovessa on opaste. Soita 040 5959 782 kun olet ovella, niin tulen avaamaan. Tule paikalle viisi minuuttia ennen varaamasi aikaa niin ehdit hyvin riisua ja tarvittaessa käydä vessassa ym.

sisäänkäynti klinikalle

Kun saavut hierontaan, ennen kuin astut hieronta huoneeseen pese kädet ja aseta maski kasvoillesi, jos maski suositus on voimassa.

Kulku hieronta klinikalle jos olet Fitness Clubin jäsen

Jos olet Fitness Clubin jäsen, voit tulla suoraan hieronta huoneeseeni varaamanasi ajankohtana. Hierontahuone sijaitsee peilisalissa toiminnallisen tilan takana.

Kulku klinikalle jos olet jäsen

Kun saavut hierontaan, ennen kuin astut hieronta huoneeseen pese kädet ja aseta maski kasvoillesi, jos maski suositus on voimassa.

Hieronta ajan varaaminen

Voit varata ajan osoitteesta https://booksalon.fi/hieroja-carita

Tehdessäsi varausta riittää että kirjoitat pakolliset asiat kuten, nimi ja yhteystiedot. Aikaa säästääksemme hoitosuunnitelmaa tehdessä olisi hyvä jos muutamalla sanalla kuvaisit varauksen yhteydessä tulosyytä ja toiveita hoidon tavoitteen suhteen. Varsinkin siinä tapauksessa jos on jotain erityistä huomioitavaa. Tälläisiä asioita voi olla esimerkiksi perussairaudet, hankalat elämänkokemukset ja niistä kumpuavat pelot, akuutit vammat jne.

Hieronta ajan peruminen

Hieronta-aika on mahdollista peruuttaa kahdeksan tuntia ennen varauksen alkua.

Jos sinulla kuitenkin ilmenee flunssan tms. infektion oireita muutama tunti ennen hieronnan alkua, soita numeroon 040 5959 782.

Ethän tule hierontaan jos sinulla on vähäisiäkään hengitystieinfektion oireita.

Peruuttamatta jätetyt ja käyttämättä jääneet varaukset laskutetaan/veloitetaan täysimääräisinä. Peruutus käytännön jälkeen perutuista varauksista veloitetaan 50%.

Hieronnan maksaminen

Hieronta veloitetaan ennen hoidon aloittamista. Voit maksaa kaikilla yleisimmillä (sirullisilla) pankki- ja luottokorteilla. Myös Apple Pay, Samsung Pay ja Google Pay käy.

Meillä käy myös Epassi, Smartum, Eazybreak ja Edenred.

Jos olet Fitness Clubin jäsen voit maksaa myös laskulla.

Kuvaus hieronta hoidon kulusta & esitietolomake

Jos olet ensimmäistä kertaa asiakkaanani tulee sinun täyttää esitietolomake. Lomakkeessa kysytyt tiedot ovat lakisääteisiä ja pakollisia. Jos haluat säästää aikaa ja valmistautua etukäteen ensimmäiselle käynnille, voit ladata esitietolomakkeen, täyttää ja tuoda sen mukanasi vastaanotolle.

Samaan lomakkeeseen kirjaan jatkossa mahdolliset testeissä, tutkimuksissa ja hieronnan aikana ilmenneet asiat. Lomakkeessa pidetään kirjaa hoitosuunnitelmasta ja tehdyistä hoitotoimenpiteistä.

Ennen hoidon aloittamista suoritan alkuhaastattelun ja  teen tarvittavat testit, joissa tarpeen mukaan tutkitaan liikelaajuuksia, nivelterveyttä, voimatasoja ja mahdollista kipua. Suoritan myös palpaation jossa tunnustellaan mm. mahdollista ongelmakohtaa. Tutkimisen jälkeen laadin yhdessä asiakkaan kanssa hoitosuunnitelman. Tämän jälkeen hierotaan ja tehdään muut tarvittavat toimenpiteet. 

Hieronnan päätteeksi tarvittaessa keskustellaan tovi ja suunnitellaan jatko.

Yritys-, yhteisö- ja hoitolaitoskäynnit

Teen yritys-, yhteisö-, ja hoitolaitos käyntejä tarjouksien perusteella. Voit lähettää minulle tarjouspyynnön sähköpostitse tai ohesta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta.

Tietosuojaseloste

Etkö löydä etsimääsi?

Soita tai lähetä viesti minulle:

040 5959 782

Salli minun lähettää sinulle ilmoituksia Sallin :) Ei kiitos!