Carita Kanteleinen

Minusta

Koulutettu hieroja on Valviran suojaama ammattinimike jota vain hieronnan ammattitutkinnon suorittaneella on oikeus käyttää. Koulutettu hieroja on valviran rekisteröimä terveydenhoidon ammattihenkilö.

…Lyhyesti

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi ja urheiluhierojaksi Suomen Urheiluhierojaopistosta kesäkuussa 2021. Minut palkittiin stipendillä osoituksena periksiantamattomuudesta, intohimosta alaa kohtaan ja aktiivisesta tunti käyttäytymisestä.

Suomen Urheiluhierojaopisto on tunnettu alalla mm. laadukkaista laajoista ja syventävistä anatomian opinnoistaan jotka perustuvat ajankohtaiseen tutkittuun tietoon ja laaja-alaisesta käytännön harjoittelusta koulun omalla klinikalla. Harjoitteluun kuuluu myös olennaisesti hoito työskentely eliittitason urheilijoiden kanssa.

Koulutus on 61 opintopisteen laajuinen ja opintosuunnitelma koostui anatomian-, lääketieteen-, lihashuollon teoria-, liikehoidon-, lihashuollon käytännön-, hoitotyön-, urheilijan hieronnan ja valmennusopin-, urheiluteippauksen-, kinesioteippauksen-, ensiavun- ja yrittäjyyden opinnoista.

Minulla on erityistä kykyä kohdata ihmisiä joilla on vaikeita elämänkokemuksia ja asiantuntemusta emotionaalisen traumatisoitumisen ilmiöistä. Toimin ajoittain myös kokemusasiantuntijana, sekä asiantuntijana näiden aihepiirien parissa. 

Identiteettini manuaaliterapeuttina pohjautuu turvalliselle vuorovaikutukselle. Pyrin luomaan läsnäolollani ja kosketuksella sellaisen turvallisen tilan joka mahdollistaa asiakkaalle hetkeen pysähtymisen ja voimaantumisen. Nämä asiat ovat olennaisia elementtejä hyvän vasteen saavuttamiseksi riippumatta hoidon tavoitteesta tai ihmistyypistä.

Toimin ammatinharjoittajana omassa yrityksessäni. Klinikkani sijaitsee Nurmijärven kirkonkylän keskustassa Fitness Club Nurmijärven yhteydessä. Teen yritys-, yhteisö- ja hoitolaitoskäyntejä tarjousten perusteella.

Carita Kanteleinen

Carita Kanteleinen

Koulutettu hieroja & urheiluhieroja

Carita Kanteleinen

Carita Kanteleinen

Koulutettu hieroja & urheiluhieroja

”Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi on pitkälti sosiaalista luonteeltaan. Siksi läsnäoleva kosketus voi olla hyvinkin parantavaa.”

-Carita Kanteleinen-

Toimipisteeni sijaitsee Nurmijärven kirkonkylän keskustassa Fitness Club Nurmijärven yhteydessä. Osoitteessa Keskustie 5, 01900 Nurmijärvi. Vieressä on linja-autoasema, taksiasema ja paljon parkkitilaa. Sisäänkäynti klinikalleni on Ravintola Ismetin vasemmalta puolelta. Soita tarvittaessa 040 5959 782. Muistathan käyttää parkkikiekkoa.

Hieronta palvelut

Klassinen hieronta

Urheiluhieronta

Terapeuttinen kosketus

Rentoutushieronta

"

Minusta sanotaan

"Paras hieronta jonka olen saanut! Kiitos."

Asiakas Suomen urheiluhierojaopiston klinikalta

"Niskaa ja hartijan seutua ei ole koskaan hierottu näin perusteellisesti. Hyvältä tuntuu."

Asiakas Suomen urheiluhierojaopiston klinikalta

"Sinulla on syntyjään ihmeellinen kyky lukea kehoa. Se on sellainen taito että se joko on ihmisellä tai ei ole."

Asiakas

voi hyvin

Liike.Lepo.Ravinto

.kosketus

Toimipaikat & ohjeet

Nurmijärven toimipisteeni

sijaitsee Fitness Club Nurmijärven yhteydessä, osoitteessa Keskustie 5, 01900 Nurmijärvi.

Vieressä on linja-autoasema, taksiasema ja paljon parkkitilaa. Sisäänkäynti klinikalleni on Ravintola Ismetin vasemmalta puolelta. Soita tarvittaessa 040 5959 782. Muistathan käyttää parkkikiekkoa.

Varaa aika Nurmijärven toimipisteeseen tästä.

Keravan toimipisteeni 

sijaitsee FysioStudiolla osoitteessa Koivikontie 10, 04260 Kerava. Tänne minulle on mahdollista varata aikoja parittomina viikkoina torstaisin ja perjantaisin. Samoissa tiloissa toimii useampi fysioterapeutti. 

 Varaa aika Keravan Fysiostudiolle tästä.

Tuusulan toimipisteeni

on kotini yhteydessä, osoitteessa Vanha Ruskelantie 8, 04380 Tuusula. Tunnelmallinen hoitohuone asettuu Tuusulan ja Järvenpään kupeeseen lähelle Vanhankylänniemeä. Talon edestä kulkee suosittu rengasreitti Tuusulanjärven ympäri, joten voit saapua kätevästi myös polkupyörällä. Pihassa on hyvin tilaa autoille. Avoinna sopimuksen mukaan.

Varaa aika soittamalla 040 5959 782 tai laittamalla sähköpostia.

 

Vastaanotot on avoinna liukuvasti ma-pe klo 9-20 tai sopimuksen mukaan. Viikonloppuisin sopimuksen mukaan. Vapaat hieronta-ajat löydät varauskalenteristani. Muistathan valita haluamasi toimisteen.

Aukioloajat koskevat etukäteen tehtyjä varauksia.

Maksaminen

Voit maksaa kaikilla yleisimmillä maksukorteilla, Apple paylla ja Google paylla. Voit myös maksaa ePassilla.

Ajan peruminen

Ajan voi perua kahdeksan tuntia ennen varausta. Voit tehdä sen varaussähköpostista löytyvän linkin kautta.  Muissa tilanteissa soita tai lähetä viesti 040 5959 782.

Huom! Peruthan varatun ajan mikäli tunnet esimerkiksi flunssan oireita.

Lue lisää ohjeita täältä.

Jos sinulla on kysymyksiä minulle. Voit täyttää viereisen lomakkeen tai olla yhteydessä sähköpostitse.

 

Hygienia käytännöt

Noudatan Keusoten ja THL:län koronasuosituksia ja pidän maskia hieronnan ajan. Toivon että asiakkaani pitävät myös maskia. Hoitotilat desinfioidaan aina jokaisen asiakkaan välillä ja tiloista löytyy käsidesiä. Kädet tulee pestä ja maski asetettava kasvoille ennen hierontaa.