HINNASTO

Hieronta 30 min. 35€

Hieronta 45 min. 45€

Hieronta 60 min. 60€

Hieronta 75 min. 75€

Hieronta 90 min. 80€

Klassinen hieronta

Urheiluhieronta

Terapeuttinen kosketus

Keskustelu / konsultaatio

Varauskalenteri

Sinun ei tarvitse olla Fitness Club Nurmijärven jäsen tullaksesi minulle hierontaan. Jos kuitenkin olet  jäsen, olet oikeutettu maksamaan hieronnan halutessasi laskulla. 

Tutustumistarjous salin jäsenille on  45 minuutin hieronta puolen tunnin hieronnan hinnalla eli 35€. Tarjous on voimassa heinäkuun ajan.

palvelut

Klassinen hieronta

Kaikki hieronta perustuu käytännössä klassiseen hierontaan. Hieronnassa käytetään perinteisesti kuutta erilaista otetta riippuen siitä minkälaisia tavoitteita hieronnalla on. Jokainen on yksilö myös tarpeineen, joten hieronnan painetta säädetään ja otteita vaihdetaan tarpeen mukaan. Myös käytettävä aika määrittää kuinka laajaa aluetta on mahdollista käsitellä ja kuinka ”syvälle” lihaksiin päästään.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta on käytännössä klassista hierontaa, mutta aktiiviurheilijoita hoitaessa hyvä anatomian tuntemus korostuu. Hieronnalla voidaan vaikuttaa harjoituksen jälkeiseen lihaskipuun ja nopeuttaa lihasten ja jänteiden palautumista. Hieronnalla saadaan lisättyä nivelten ja liikeratojen laajuutta. Myös urheilijat hyötyvät hieronnan neurofysiologisista vasteista, kuten kehollisesta ja mielellisestä rentoutumisesta. Tiedetään että hieronta vaikuttaa suotuisasti urheilusuorituksiin. 

Terapeuttinen kosketus

On paljon tutkimusta kosketuksen ”parantavasta” vaikutuksesta. Ihmisen hyvinvointi on paljolti sosiaalista luonteeltaan. Moniin kipuihin ja kolotuksiin kehossa saattaa löytä selitys mm. pitkään jatkuneesta stressistä, vaikeista tai traumaattisista elämänkokemuksista, yksinäisyydestä tms. Tällöin läsnäolevasta ja tietoisesta kosketuksesta voi olla apua. Tälläinen hoito on kevyttä, hidasta ja kehossa nouseviin tuntemuksiin kiinnitetään erityistä huomiota. Rentoutuminen ja hetkessä oleminen ovat hoidon tavoitteita.

Terapeuttinen keskustelu / konsultaatio

Terapeuttista keskusteluapua vaikeisiin elämäntilanteisiin tai kokemuksiin. Kannattelua ja ohjausta ennen psykoterapiaan pääsyä. Psykoterapian tukena kehoterapeuttista työskentelyä.

Tätä palvelua tarjoan vain Tuusulan toimipisteessäni. Tai asiakkaan toivomissa tiloissa. (Jälkimmäinen aina erillisen sopimuksen mukaan)

"

Minusta sanotaan

"Paras hieronta jonka olen saanut! Kiitos."

Asiakas Suomen urheiluhierojaopiston klinikalta

"Niskaa ja hartijan seutua ei ole koskaan hierottu näin perusteellisesti. Hyvältä tuntuu."

Asiakas Suomen urheiluhierojaopiston klinikalta

"Sinulla on syntyjään ihmeellinen kyky lukea kehoa. Se on sellainen taito että se joko on ihmisellä tai ei ole."

Asiakas

voi hyvin

Liike.Lepo.Ravinto

.kosketus

Toimipaikat & ohjeet

Nurmijärven toimipisteeni

sijaitsee Fitness Club Nurmijärven yhteydessä, osoitteessa Keskustie 5, 01900 Nurmijärvi.

Vieressä on linja-autoasema, taksiasema ja paljon parkkitilaa. Sisäänkäynti klinikalleni on Ravintola Ismetin vasemmalta puolelta. Soita tarvittaessa 040 5959 782. Muistathan käyttää parkkikiekkoa.

Varaa aika Nurmijärven toimipisteeseen tästä.

Keravan toimipisteeni 

sijaitsee FysioStudiolla osoitteessa Koivikontie 10, 04260 Kerava. Tänne minulle on mahdollista varata aikoja parittomina viikkoina torstaisin ja perjantaisin. Samoissa tiloissa toimii useampi fysioterapeutti. 

 Varaa aika Keravan Fysiostudiolle tästä.

Tuusulan toimipisteeni

on kotini yhteydessä, osoitteessa Vanha Ruskelantie 8, 04380 Tuusula. Tunnelmallinen hoitohuone asettuu Tuusulan ja Järvenpään kupeeseen lähelle Vanhankylänniemeä. Talon edestä kulkee suosittu rengasreitti Tuusulanjärven ympäri, joten voit saapua kätevästi myös polkupyörällä. Pihassa on hyvin tilaa autoille. Avoinna sopimuksen mukaan.

Varaa aika soittamalla 040 5959 782 tai laittamalla sähköpostia.

 

Vastaanotot on avoinna liukuvasti ma-pe klo 9-20 tai sopimuksen mukaan. Viikonloppuisin sopimuksen mukaan. Vapaat hieronta-ajat löydät varauskalenteristani. Muistathan valita haluamasi toimisteen.

Aukioloajat koskevat etukäteen tehtyjä varauksia.

Maksaminen

Voit maksaa kaikilla yleisimmillä maksukorteilla, Apple paylla ja Google paylla. Voit myös maksaa ePassilla.

Ajan peruminen

Ajan voi perua kahdeksan tuntia ennen varausta. Voit tehdä sen varaussähköpostista löytyvän linkin kautta.  Muissa tilanteissa soita tai lähetä viesti 040 5959 782.

Huom! Peruthan varatun ajan mikäli tunnet esimerkiksi flunssan oireita.

Lue lisää ohjeita täältä.

Jos sinulla on kysymyksiä minulle. Voit täyttää viereisen lomakkeen tai olla yhteydessä sähköpostitse.

 

Hygienia käytännöt

Noudatan Keusoten ja THL:län koronasuosituksia ja pidän maskia hieronnan ajan. Toivon että asiakkaani pitävät myös maskia. Hoitotilat desinfioidaan aina jokaisen asiakkaan välillä ja tiloista löytyy käsidesiä. Kädet tulee pestä ja maski asetettava kasvoille ennen hierontaa.