Opiskelen Suomen urheiluhierojaopistossa, josta valmistun 2021 koulutetuksi hierojaksi ja urheiluhierojaksi. Palveluitani on mahdollista varata Suomen urheiluhierontaopiston klinikalta. Varatessasi minulle aikaa, muista valita minut nimeltä. Oppilashinnat ovat voimassa 25.6.2021 asti

Klassinen hieronta

Urheiluhieronta

Rentoutushieronta

Varauskalenteri

Oppilashieronta hinnat ovat voimassa 25.6.2021 asti. Luethan varausehdot ennen ajan varaamista. Varaamalla ajan hyväksyt varausehdot.

Suoritan oppilashierontaa Suomen urheiluhierojaopiston klinikalla, Pasilassa. (Pasilan puistotie 4. Sisäänkäynti A-rapun vasemmalta puolelta.)

Varausta tehdessäsi, valitse listasta ”Opiskelijat R57” ja tämän jälkeen nimeni ”Carita”. Näin varmistut että varaat hieronta ajan minulle.

palvelut

Klassinen hieronta

Kaikki hieronta perustuu käytännössä klassiseen hierontaan. Hieronnassa käytetään perinteisesti kuutta erilaista otetta riippuen siitä minkälaisia tavoitteita hieronnalla on. Jokainen on yksilö myös tarpeineen, joten hieronnan painetta säädetään ja otteita vaihdetaan tarpeen mukaan. Myös käytettävä aika määrittää kuinka laajaa aluetta on mahdollista käsitellä ja kuinka ”syvälle” lihaksiin päästään.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta on käytännössä klassista hierontaa, mutta aktiiviurheilijoita hoitaessa hyvä anatomian tuntemus korostuu. Hieronnalla voidaan vaikuttaa harjoituksen jälkeiseen lihaskipuun ja nopeuttaa lihasten ja jänteiden palautumista. Hieronnalla saadaan lisättyä nivelten ja liikeratojen laajuutta. Myös urheilijat hyötyvät hieronnan neurofysiologisista vasteista, kuten kehollisesta ja mielellisestä rentoutumisesta. Tiedetään että hieronta vaikuttaa suotuisasti urheilusuorituksiin. 

Rentoutushieronta

Kaikki hieronta perustuu käytännössä klassiseen hierontaan. Hieronnassa käytetään perinteisesti kuutta erilaista otetta riippuen siitä minkälaisia tavoitteita hieronnalla on. Jokainen on yksilö myös tarpeineen, joten hieronnan painetta säädetään ja otteita vaihdetaan tarpeen mukaan. 

"

Minusta sanotaan

"Paras hieronta jonka olen saanut! Kiitos."

Asiakas Suomen urheiluhierojaopiston klinikalta

"Niskaa ja hartijan seutua ei ole koskaan hierottu näin perusteellisesti. Hyvältä tuntuu."

Asiakas Suomen urheiluhierojaopiston klinikalta

"Sinulla on syntyjään ihmeellinen kyky lukea kehoa. Se on sellainen taito että se joko on ihmisellä tai ei ole."

Asiakas

voi hyvin

Liike.Lepo.Ravinto

.kosketus

Yhteystiedot

Klinikkani sijaitsee osoitteessa Keskustie 5, 01900 Nurmijärvi. Sisäänkäynti Ravintola Ismetin vasemmalta puolelta. Soita tarvittaessa summeria.

Vastaanotto on avoinna liukuvasti ma-pe klo 9-19 tai sopimuksen mukaan. Viikonloppuisin sopimuksen mukaan.

Aukioloajat koskevat etukäteen tehtyjä varauksia.

Ajan peruminen

Lähetä tekstiviesti numeroon 040 5959 782 tai sähköposti osoitteeseen carita@hierojacarita.fi.

Huom! Peruthan varatun ajan mikäli tunnet esimerkiksi flunssan oireita.

Jos sinulla on kysymyksiä minulle. Voit täyttää viereisen lomakkeen tai olla yhteydessä sähköpostitse.

 

 

Varaa hieronta

Klinikka avaa ovensa viikolla 26. Voit kuitenkin tehdä varauksia hierontaan jo nyt. Tervetuloa!