Unelmatiimi haussa!

Kirjoittanut Carita Kanteleinen
4 · 15 · 21

📣 UNELMATIIMI HAUSSA!
Oletko koulutettu hieroja, psykofyysinen fysioterapeutti, osteopaatti, liikuntavalmentaja, fysiikkavalmentaja, koulutettu doula, psykoterapeutti ja/tai vaikka biopsykososiaalisesti suuntautunut sairaanhoitaja?

Haluaisitko työskennellä samanhenkisessä, turvallisessa ja moniammatillisessa tiimissä jossa tuotetaan tulevaisuuden terveyspalveluita?

🔸VISIONI on perustaa kokonaisvaltaisesti terveyttä ylläpitävä ja hoitava keskus, jossa yhdistyy keho ja mieli.

🔸MISSIONI luoda moniammatillinen työyhteisö jonka toiminta perustuu yhteisiksi koettuihin arvoihin, jonka toimintaa ohjaa ajankohtainen tutkittu tieto ja jonka ympäröimänä jokaisen tiimiläisen on mahdollista kehittää ammattitaitoaan hyväksyvässä ja turvallisessa ilmapiirissä.

🔸ARVOJAMME ovat:
-Vastuullisuus ja kestävään kehitykseen pohjaava toiminta
-Turvallisuus, jokaisen yhteisön jäsenen on turvallista jakaa, liittyä ja kehittää osaamistaan tiimissä.
-Tasa-arvoisuus
-Toiminnan läpinäkyvyys
-Toiminnan jatkuva kehittäminen

❤️ Jos sydämessä sykähti tai uteliaisuus heräsi, ota rohkeasti yhteyttä! carita@hierojacarita.fi

(Saa jakaa☺️)

Carita Kanteleinen

Opiskelen Suomen urheiluhierojaopistossa, josta valmistun 2021 koulutetuksi hierojaksi ja urheiluhierojaksi. Tavoitteenani on mm. hyvä anatomian tuntemus ja ammattitaito jonka avulla voin palvella monipuolisesti eri asiakasryhmiä. Minulla on erityistä kykyä kohdata ihmisiä joilla on vaikeita elämänkokemuksia ja asiantuntemusta emotionaalisen traumatisoitumisen ilmiöistä. Toimin ajoittain myös kokemusasiantuntijana, sekä asiantuntijana näiden aihepiirien parissa. Jos sinulla herää kysymyksiä ota rohkeasti yhteyttä.

Aiheeseen liittyviä julkaisuja

Hieronnan vaikutuksista

Hieronnan vaikutuksista

Erilaisiin manuaalisiin terapioihin, kuten hierontaan liittyy valtavasti uskomuksia. Uskomuksista tulee helposti vakuuttavan ”asiantuntijan” lausumina totuuksia. Yksi painava syy sille miksi valitsin juuri Suomen urheiluhierojaopiston kouluttautuakseni hierojan ammattiin oli siinä että kyseinen opinahjo painottaa koulutuksessaan ajankohtaista tutkittua tietoa. Sopivan ravistelevaa oli kuulla että tämä ala valtaosin toimii noin 20 vuotta vanhan tiedon varassa. Tämä herätti minussa valtavan kiinnostuksen tutkia ja pohtia hieronnan ilmiöitä sekä omia käsityksiä tarkemmin.

Kommentit

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *