Usein kysyttyjä kysymyksiä

Ohjeita

Toimipisteeni sijaitsevat Nurmijärvellä, Keravalla ja Tuusulassa.

Tulo-ohjeet

Nurmijärvi

Nurmijärven klinikkani sijaitsee kirkonkylän keskustassa Fitness Club Nurmijärven tiloissa, osoitteessa Keskustie 5, 01900 Nurmijärvi. Kiinteistön ympärillä on runsaasti ilmaista parkkitilaa. Muista käyttää parkkikiekkoa.

Muutaman sadan metrin päässä on linja-autoasema ja taksiasema, joten klinikalleni pääsee helposti ilman autoakin.

Jos et ole salin jäsen kulku tapahtuu Ravintola Ismetin vasemmalta puolelta. Ovessa on opaste. Soita 040 5959 782 kun olet ovella, niin tulen avaamaan. Tule paikalle viisi minuuttia ennen varaamasi aikaa niin ehdit hyvin riisua ja tarvittaessa käydä vessassa ym.

Jos olet Fitness Clubin jäsen, voit tulla suoraan hieronta huoneeseeni varaamanasi ajankohtana.

Kerava

FysioStudio sijaitsee osoitteessa Koivikontie 10, 04260 Kerava. Kiinteistön ympärillä on runsaasti ilmaista parkkitilaa ja paikalle pääsee helposti myös junalla ja linja-autolla. Muistathan käyttää parkkikiekkoa!

Tuusula

Tuusulan työhuoneeni on kotini yhteydessä, osoitteessa Vanha Ruskelantie 8, 04380 Tuusula. Tunnelmallinen hoitohuone asettuu Tuusulan ja Järvenpään kupeeseen lähelle Vanhankylänniemeä. Talon edestä kulkee suosittu rengasreitti Tuusulanjärven ympäri, joten voit saapua kätevästi myös polkupyörällä. Pihassa on hyvin tilaa autoille. Avoinna sopimuksen mukaan.

Varaa aika Tuusulaan soittamalla 040 5959 782 tai laittamalla sähköpostia.

Hinnasto

Hieronta 30 min. 35€

Hieronta 45 min. 45€

Hieronta 60 min. 60€

Hieronta 75 min. 75€

Hieronta 90 min. 80€

Yhteystiedot

+358 40 5959 782

carita@hierojacarita.fi
carita@fysiostudio.fi

Nurmijärven varauskalenteri:
https://booksalon.fi/hieroja-carita

Keravan varauskalenteri:
FysioStudio

Ajanvaraus Tuusulaan puhelimitse tai sähköpostitse.

 

Hieroja Carita
Hieroja Carita
Hoitotila -Hieroja Carita
Hieroja Carita

U.K.K.

Ohessa on ohjeita asiakkailleni. Jos en ole tässä vastannut johonkin askarruttavaan kysymykseen voit ottaa yhteyttä sähköpostitse tai soittamalla.

Jos haluat lukea ajatuksiani hieronnasta ja hyvinvoinnista, suosittelen lukemaan blogiani. Voit seurata minua myös sosiaalisen median kanavissani.

Kulku klinikalle jos et ole Fitness Clubin jäsen

Jos et ole salin jäsen kulku tapahtuu Ravintola Ismetin vasemmalta puolelta. Ovessa on opaste. Soita 040 5959 782 kun olet ovella, niin tulen avaamaan. Tule paikalle viisi minuuttia ennen varaamasi aikaa niin ehdit hyvin riisua ja tarvittaessa käydä vessassa ym.

sisäänkäynti klinikalle

Kun saavut hierontaan, ennen kuin astut hieronta huoneeseen pese kädet ja aseta maski kasvoillesi.

Kulku klinikalle jos olet Fitness Clubin jäsen

Jos olet Fitness Clubin jäsen, voit tulla suoraan hieronta huoneeseeni varaamanasi ajankohtana. Hierontahuone sijaitsee peilisalissa toiminnallisen tilan takana.

Kulku klinikalle jos olet jäsen

Kun saavut hierontaan, ennen kuin astut hieronta huoneeseen pese kädet ja aseta maski kasvoillesi.

Ajan varaaminen

Voit varata ajan osoitteesta https://booksalon.fi/hieroja-carita

Tehdessäsi varausta riittää että kirjoitat pakolliset asiat kuten, nimi ja yhteystiedot. Aikaa säästääksemme hoitosuunnitelmaa tehdessä olisi hyvä jos muutamalla sanalla kuvaisit varauksen yhteydessä tulosyytä ja toiveita hoidon tavoitteen suhteen. Varsinkin siinä tapauksessa jos on jotain erityistä huomioitavaa. Tälläisiä asioita voi olla esimerkiksi perussairaudet, hankalat elämänkokemukset ja niistä kumpuavat pelot, akuutit vammat jne.

Ajan peruminen

Hieronta-aika on mahdollista peruuttaa kahdeksan tuntia ennen varauksen alkua.

Jos sinulla kuitenkin ilmenee flunssan tms. infektion oireita muutama tunti ennen hieronnan alkua, soita numeroon 040 5959 782.

Ethän tule hierontaan jos sinulla on vähäisiäkään hengitystieinfektion oireita.

Peruuttamatta jätetyt ja käyttämättä jääneet varaukset laskutetaan/veloitetaan täysimääräisinä. Peruutus käytännön jälkeen perutuista varauksista veloitetaan 50%.

Maksaminen

Hieronta veloitetaan ennen hoidon aloittamista. Voit maksaa kaikilla yleisimmillä (sirullisilla) pankki- ja luottokorteilla. Myös Apple Pay, Samsung Pay ja Google Pay käy.

Valitettavasti ePassin, Smartumin, Tyky+ ja Eazybreakin kanssa ei pysty toistaiseksi maksamaan.

Jos olet Fitness Clubin jäsen voit maksaa myös laskulla.

Kuvaus hoidon kulusta

Kun saavut hierontaan, ennen kuin astut hieronta huoneeseen pese kädet ja aseta maski kasvoillesi. 

Jos olet ensimmäistä kertaa asiakkaanani tulee sinun täyttää esitietolomake. Lomakkeessa kysytyt tiedot ovat lakisääteisiä ja pakollisia. 

Samaan lomakkeeseen kirjaan jatkossa mahdolliset testeissä, tutkimuksissa ja hieronnan aikana ilmenneet asiat. Lomakkeessa pidetään kirjaa hoitosuunnitelmasta ja tehdyistä hoitotoimenpiteistä.

Ennen hoidon aloittamista suoritan alkuhaastattelun ja  teen tarvittavat testit, joissa tarpeen mukaan tutkitaan liikelaajuuksia, nivelterveyttä, voimatasoja ja mahdollista kipua. Suoritan myös palpaation jossa tunnustellaan mm. mahdollista ongelmakohtaa. Tutkimisen jälkeen laadin yhdessä asiakkaan kanssa hoitosuunnitelman. Tämän jälkeen hierotaan ja tehdään muut tarvittavat toimenpiteet. 

Hieronnan päätteeksi tarvittaessa keskustellaan tovi ja suunnitellaan jatko.

Yritys-, yhteisö- ja hoitolaitoskäynnit

Teen yritys-, yhteisö-, ja hoitolaitos käyntejä tarjouksien perusteella. Voit lähettää minulle tarjouspyynnön sähköpostitse tai ohesta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta.

voi hyvin

Liike.Lepo.Ravinto

.kosketus

Toimipaikat & ohjeet

Nurmijärven toimipisteeni

sijaitsee Fitness Club Nurmijärven yhteydessä, osoitteessa Keskustie 5, 01900 Nurmijärvi.

Vieressä on linja-autoasema, taksiasema ja paljon parkkitilaa. Sisäänkäynti klinikalleni on Ravintola Ismetin vasemmalta puolelta. Soita tarvittaessa 040 5959 782. Muistathan käyttää parkkikiekkoa.

Varaa aika Nurmijärven toimipisteeseen tästä.

Keravan toimipisteeni 

sijaitsee FysioStudiolla osoitteessa Koivikontie 10, 04260 Kerava. Tänne minulle on mahdollista varata aikoja parittomina viikkoina torstaisin ja perjantaisin. Samoissa tiloissa toimii useampi fysioterapeutti. 

 Varaa aika Keravan Fysiostudiolle tästä.

Tuusulan toimipisteeni

on kotini yhteydessä, osoitteessa Vanha Ruskelantie 8, 04380 Tuusula. Tunnelmallinen hoitohuone asettuu Tuusulan ja Järvenpään kupeeseen lähelle Vanhankylänniemeä. Talon edestä kulkee suosittu rengasreitti Tuusulanjärven ympäri, joten voit saapua kätevästi myös polkupyörällä. Pihassa on hyvin tilaa autoille. Avoinna sopimuksen mukaan.

Varaa aika soittamalla 040 5959 782 tai laittamalla sähköpostia.

 

Vastaanotot on avoinna liukuvasti ma-pe klo 9-20 tai sopimuksen mukaan. Viikonloppuisin sopimuksen mukaan. Vapaat hieronta-ajat löydät varauskalenteristani. Muistathan valita haluamasi toimisteen.

Aukioloajat koskevat etukäteen tehtyjä varauksia.

Maksaminen

Voit maksaa kaikilla yleisimmillä maksukorteilla, Apple paylla ja Google paylla. Voit myös maksaa ePassilla.

Ajan peruminen

Ajan voi perua kahdeksan tuntia ennen varausta. Voit tehdä sen varaussähköpostista löytyvän linkin kautta.  Muissa tilanteissa soita tai lähetä viesti 040 5959 782.

Huom! Peruthan varatun ajan mikäli tunnet esimerkiksi flunssan oireita.

Lue lisää ohjeita täältä.

Jos sinulla on kysymyksiä minulle. Voit täyttää viereisen lomakkeen tai olla yhteydessä sähköpostitse.

 

Hygienia käytännöt

Noudatan Keusoten ja THL:län koronasuosituksia ja pidän maskia hieronnan ajan. Toivon että asiakkaani pitävät myös maskia. Hoitotilat desinfioidaan aina jokaisen asiakkaan välillä ja tiloista löytyy käsidesiä. Kädet tulee pestä ja maski asetettava kasvoille ennen hierontaa.