Ohjaan talviuintia Lammaskalliontilalla Tuusulassa

Kirjoittanut Carita Kanteleinen
1 · 08 · 23

Ohjaan talviuintia Lammaskalliontilalla, Tuusulassa, Tammikuusta alkaen. Ohjattu tutustuminen avantouintiin minimoi riskejä ja antaa eväitä terveyttä tukevan upean harrastuksen pariin. 

 

Lammaskalliontila

Lammaskalliontila on osa Tuusulan vanhaa kulttuurimaisemaa ja sen päärakennus ja navetta ovat 1800 -luvulta. Kesäisin tilalla toimii kesäkahvila ja ruokaravintola. Talvella tilan laavulla toimii viikonloppuisin ja säiden salliessa latukahvila, jonne pääsee Tuusulanjärveä pitkin. Kesällä tilan mailla on mahdollista yöpyä mm. Tentsile vuokramajoituksessa ja nauttia tilan antimista sekä ainutlaatuisesta miljööstä tutustuen tilan nelijalkaisiin asukkaisiin. Tilapuoti palvelee ja rantasauna lämpiää ympäri vuoden. Heidän kuulumisiaan ja tapahtumailmoituksiaan kannattaa käydä kurkkimassa instagramista.

Tilalla toimii myös Lammaskallion audio, joka palvelee artisteja äänitys- ja tapahtumatarpeissaan. Mainittakoon että Lammaskallionaudion tilat ovat ehdottomasti tutustumisen arvoiset, joten suosittelen ottamaan heidän instagram kanavansa seurantaan, jossa he ilmoittavat mm. tilalla järjestettävistä konserteista.

 

Ohjattua Talviuintia Lammaskalliossa, Tuusulassa

Lammaskalliosta löytyy upeat puitteet uimareille. Kodikas puulämmitteinen rantasauna aivan Tuusulanjärven vesirajassa, pitkä laituri jonka päässä on iso avanto, kulttuurimaisema Vanhankylänniemen kainalossa ja ruokailumahdollisuus takaavat upean elämyksen. Olemme yhdessä Lammaskallion yrittäjän kanssa suunnitelleet sellaisen hyvinvointi kokonaisuuden, jonka äärelle on mielekästä palata useamman kerran.

Ohjattua talviuintia on mahdollista varata parittomien viikkojen sunnuntaille klo. 11.30. alk. Tilaisuus kestää kolme tuntia, jonka ohjelma koostuu max. 30 minuutin teoriaosuudesta ja keskustelusta. Saunomiseen ja uintiin on varattu n. 1,5 tuntia ja saunan päälle tarjoillaan ruoka, joka nautitaan saunarakennuksen tunnelmallisessa taukotilassa. Ryhmän koko voi olla vähintään 5 – 6 henkilöä ja hinta per henkilö on 69€, joka sisältää ruoan. Ilman ruokailua hinta on 44€ per henkilö. Sitovat ilmoittautumiset talviuintiin vähintään viikkoa aikaisemmin.

Ohjattu talviuinti 

  • Teoria, sauna, uinti ja lounas (min. 5-6 henkilöä) 
  • sunnuntaisin klo 11.30–14.30 (3h) 
  • osoite: Lammaskalliontie 87, 0430 TUUSULA 
  • Ohjattu talviuinti ruokailulla 69€ / hlö.
  • Ohjattu talviuinti ilman ruokailua 44€ / hlö.

Ruokailu 

Saunan ja uinnin päätteeksi saunalle tarjoillaan maittava Lammaskalliolla valmistettu lounas. Tarjolla mukavasti lämmittävä mausteinen kasvispata, leivällä ja levitteellä (L, M,G, VEG). Sisältää kahvin / teen. 

Mikäli pakettiin valitaan lounas, tulee se ottaa koko ryhmälle.

Tarvitset mukaasi uimapuvun, pyyhkeen, pipon, hanskat ja tossut (joko talviuintiin sopivat neopreenisukat/tossut tai liukastelemattomat kroksit ym.), sekä itsesi juuri sellaisena kuin olet.

Varaa paikkasi ohjattuun talviuintiin sähköpostitse!
tai täyttämällä alla oleva lomake.
Jos kaipaat lisätietoja soita 040 5959 782

 

Varaa ohjattu talviuinti

8 + 7 =

Lue talviuinnin tutkituista terveyshyödyistä: täältä.
Lue minun oma kokemustarinani kylmävesiuinnista: täältä.

Carita Kanteleinen

Olen koulutettu hieroja & urheiluhieroja Carita Kanteleinen. Palvelen manuaaliterapeuttisin keinoin mm. erilaisissa tuki- ja liikuntaelin pulmissa. Omaan kokemusta myös eliittitason urheilijoiden kanssa työskentelystä. Minulla on erityistä kykyä kohdata ihmisiä joilla on vaikeita elämänkokemuksia ja asiantuntemusta emotionaalisen traumatisoitumisen ilmiöistä. Toimin ajoittain myös kokemusasiantuntijana, sekä asiantuntijana näiden aihepiirien parissa. Jos sinulla herää kysymyksiä ota rohkeasti yhteyttä.

Aiheeseen liittyviä julkaisuja

Voimaa vanhuuteen!

Voimaa vanhuuteen!

Minulla on ollut ilo hypätä liikunnanohjauksen maailmaan viime vuoden loppupuolella. Ohjaan Nurmijärven Fitness Clubilla kahdesti viikossa kokoontuvaa Voimaa Vanhuuteen -senioriryhmää. Yhteinen aikamme on ollut monella tavoin opettavaista. Päällimmäisenä asiana mieleni valtaa ilo, joka värittää pitkälti yhdessä vietettyä aikaamme. Näkemykseni ja kokemukseni mukaan senioriryhmän liikunnallinen ohjaaminen ei juurikaan eroa minkä tahansa muunkaan toimintakykyä ylläpitävän ja parantavan ryhmäliikunnan ohjauksesta. Tämän tekstin lopussa kerron asioita, joita olen erityisesti huomioinut työskentelyssäni ja siitä miten ohjaukseni rakentuvat. 

Erinomainen voimaharjoitteluohjelma kaikille

Erinomainen voimaharjoitteluohjelma kaikille

Erinomainen voimaharjoitteluohjelma kaikille, jotka ovat kiinnostuneita nostamaan voimatasojaan, vähentämään kipuja ja voimaan paremmin. Tämä kirjoitus pitää sisällään esittelyn yksijakoisesta 5×5 voimaharjoitteluohjelmasta, joka on erinomainen tapa aloittaa saliharjoittelu. Se on yksinkertaisuudessaan myös mahdollista tehdä kotioloissa vähillä välineillä. Ja vaikka se on yksinkertainen, on se erittäin tehokas. Ohjelma sopii erinomaisesti niille, jotka ovat ensimmäistä kertaa kokeilemassa saliharjoittelua ja niille joille sali kuuluu jo liikuntarepertuaariin.  Tämä kirjoitus on kuitenkin muotoiltu ensikertalaisia huomioiden.

Ohjattu meditaatio yksilöille, pareille ja ryhmille

Ohjattu meditaatio yksilöille, pareille ja ryhmille

Teen tilauksesta ohjattuja meditaatioita yksilöille, pareille ja ryhmille. Minut voi tilata pitämään meditaatiota haluttuun paikkaan tai voin järjestää tilan tai paikan itse. Meditaatio suunnitellaan osallistujien toiveiden ja kokemuksen mukaan.