Ilmoittautuminen parihieronta kurssille 2.10.2021

Kirjoittanut Carita Kanteleinen
8 · 18 · 21

Parihierontakurssi – lauantai 2.10. klo 18.00
Paikka: Fitness Club Nurmijärvi, Peilisali
Keskustie 5, 01900 Nurmijärvi (Kirkonkylän keskusta)

Saapumisohjeet kurssille lähetetään osallistumisen vahvistuksen yhteydessä.

Kurssin tavoitteena on…

– Oppia hierontatekniikoita, joiden avulla hieronta on kotioloissakin mielekästä, eivätkä kädet väsy.

– Oppia tunnistamaan erilaisia hermostollisia tiloja itsessä ja kumppanissa.

– Oppia tunnistamaan, miten toisen tunnetila vaikuttaa omaan tunnetilaan.

– Oppia keinoja hallitsemaan omaa tunnetilaa ja saada työkaluja oman vireystilan säätelyyn.

– Oppia asettumaan rauhallisuuden ja turvallisuuden tilaan yhdessä kumppanin kanssa, hengityksen, kosketuksen ja läsnäolon kautta.

Kurssin sisältö pohjautuu tutkittuun tietoon ja kehoterapeuttisiin menetelmiin.

Kurssin päämäärä on lisätä läheisyyttä, mahdollistaa oivalluksia, antaa työkaluja palautumiseen erilaisista stressitiloista ja antaa tilaa yhteiselle rauhoittumiselle.

Kurssille tarvitset mukaan uteliaan mielen, parin/kumppanisi, rennot ja mukavat vaatteet, sekä molemmille omat juomapullot, viltit ja tyynyt. Saat halutessasi ottaa kotoa mukaan ottaa myös oman jumppamaton tai vastaavan.

Kurssin kesto on n. 2 tuntia. Itse hierontaan on varattu n. 60 minuuttia. Toinen tunti menee keskusteluun ja muiden harjoitusten tekemiseen.

Tilaan pyritään luomaan lämmin ja vastaanottava tunnelma. Jokainen osallistuja on omalla läsnäolollaan mukana luomassa turvallista ilmapiiriä. Kurssi järjestetään ensimmäistä kertaa, joten kannattaa aikataulullisesti varautua siihen, että aikamääreet hieman elävät. 

Jotta kurssille osallistuminen olisi mahdollisimman turvallista ja antoisaa, otan mukaan viisi paria. Kurssin hinta on 120€. Maksu suoritetaan lähettämäni maksulinkin tai laskun kautta ennen kurssille tuloa. Voit ilmoittautua parihierontakurssille lähettämällä minulle sähköpostia carita@hierojacarita.fi tai täyttämällä tiedot oheisen linkin kautta. Maksulinkki lähetetään kolme vuorokautta ennen kurssin ajankohtaa. Nurmijärven Fitness Clubin jäsenet voivat maksaa myös laskulla.

Jos joudut peruuttamaan osallistumisesi, voit tehdä sen viimeistään kolme vuorokautta ennen kurssin ajankohtaa. Ilmoittautuminen on sitova. Sairastapauksissa riittää, että esität lääkärintodistuksen tai vastaavan virallisen todenteen. Osallistuminen on mahdollista vain terveenä.

Kurssin vetäjänä toimin minä, Carita Kanteleinen. Olen Valviran rekisteröimä koulutettu hieroja. Hierojan ammattitaidon lisäksi minulla on asiantuntemusta erilaisten vaikeiden elämänkokemusten kanssa kamppailevien ihmisten kohtaamisesta. Oman pitkän terapeuttisen matkani vanavedessä olen toiminut kansainvälisesti mm. luennoitsijana emotionaalisten traumojen vaikutuksista ja niiden hoitamisesta. Voit lukea minusta lisää kotisivuiltani ja sosiaalisen median kanavistani: Instagram, Facebook & LinkedIn.

Jos sinulla herää kysymyksiä voit rohkeasti ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse carita@hierojacarita.fi tai puhelimitse 040 5959 782.

Ilmoittaudu parihieronta kurssille

8 + 9 =

Carita Kanteleinen

Olen koulutettu hieroja & urheiluhieroja Carita Kanteleinen. Valmistuin Suomen Urheiluhierojaopistosta kesäkuussa 2021. Palvelen manuaaliterapeuttisin keinoin mm. erilaisissa tuki- ja liikuntaelin pulmissa. Omaan kokemusta myös eliittitason urheilijoiden kanssa työskentelystä. Minulla on erityistä kykyä kohdata ihmisiä joilla on vaikeita elämänkokemuksia ja asiantuntemusta emotionaalisen traumatisoitumisen ilmiöistä. Toimin ajoittain myös kokemusasiantuntijana, sekä asiantuntijana näiden aihepiirien parissa. Jos sinulla herää kysymyksiä ota rohkeasti yhteyttä.

Aiheeseen liittyviä julkaisuja

Ei tuloksia

Hakemaasi sivua ei löytynyt. Yritä muuttaa hakuasi, tai käytä yläpuolella olevaa navigointia löytääksesi kirjoituksen.

Kommentit

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *