Hierojaopiskelijan pohdintoja hyvinvoinnista ja terapeuttisesta työskentelystä

Kirjoittanut Carita Kanteleinen
8 · 19 · 20

Kirjoitan tätä blogia opintojeni tukena. Pyrin tukemaan pohdintojani kustakin aiheesta ajankohtaisella tutkitulla tiedolla. Näin syvennän oppiamiani asioita ja samalla tulen keränneeksi itselleni, asiakkailleni ja muille aihepiiristä kiinnostuneille aineistopankin. Keskustelen asioista mielelläni, joten kirjoituksiani saa kommentoida.

Carita Kanteleinen

Opiskelen Suomen urheiluhierojaopistossa, josta valmistun 2021 koulutetuksi hierojaksi ja urheiluhierojaksi. Tavoitteenani on mm. hyvä anatomian tuntemus ja ammattitaito jonka avulla voin palvella monipuolisesti eri asiakasryhmiä. Minulla on erityistä kykyä kohdata ihmisiä joilla on vaikeita elämänkokemuksia ja asiantuntemusta emotionaalisen traumatisoitumisen ilmiöistä. Toimin ajoittain myös kokemusasiantuntijana, sekä asiantuntijana näiden aihepiirien parissa. Jos sinulla herää kysymyksiä ota rohkeasti yhteyttä.

Aiheeseen liittyviä julkaisuja

Unelmatiimi haussa!

Unelmatiimi haussa!

Oletko koulutettu hieroja, psykofyysinen fysioterapeutti, osteopaatti, liikuntavalmentaja, fysiikkavalmentaja, koulutettu doula, psykoterapeutti ja/tai vaikka biopsykososiaalisesti suuntautunut sairaanhoitaja?

Haluaisitko työskennellä samanhenkisessä, turvallisessa ja moniammatillisessa tiimissä jossa tuotetaan tulevaisuuden terveyspalveluita?

Suunta on oikea

Suunta on oikea

Mielestäni manuaaliterapeuttinen hoitokokemus on parhaimmillaan dialoginen tapahtuma, joka voimauttaa hoidettavaa ja hoitajaa.

Tänään sain ensimmäisen kokemuksen sellaisesta hoitotilanteesta, jonka vuoksi lähdin alalle. Sen mahdollisti se, että loin puitteet hoitotilanteen ympärille itse. Sain vahvistuksen niille ajatuksille joita olen pitkään mielessäni pyöritellyt.

Kommentit

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *