Hierojaopiskelijan pohdintoja hyvinvoinnista ja terapeuttisesta työskentelystä

Kirjoittanut Carita Kanteleinen
8 · 19 · 20

Kirjoitan tätä blogia opintojeni tukena. Pyrin tukemaan pohdintojani kustakin aiheesta ajankohtaisella tutkitulla tiedolla. Näin syvennän oppiamiani asioita ja samalla tulen keränneeksi itselleni, asiakkailleni ja muille aihepiiristä kiinnostuneille aineistopankin. Keskustelen asioista mielelläni, joten kirjoituksiani saa kommentoida.

Carita Kanteleinen

Olen koulutettu hieroja & urheiluhieroja Carita Kanteleinen. Valmistuin Suomen Urheiluhierojaopistosta kesäkuussa 2021. Palvelen manuaaliterapeuttisin keinoin mm. erilaisissa tuki- ja liikuntaelin pulmissa. Omaan kokemusta myös eliittitason urheilijoiden kanssa työskentelystä. Minulla on erityistä kykyä kohdata ihmisiä joilla on vaikeita elämänkokemuksia ja asiantuntemusta emotionaalisen traumatisoitumisen ilmiöistä. Toimin ajoittain myös kokemusasiantuntijana, sekä asiantuntijana näiden aihepiirien parissa. Jos sinulla herää kysymyksiä ota rohkeasti yhteyttä.

Aiheeseen liittyviä julkaisuja

Anna palautetta!

Anna palautetta!

Oletko ollut hoitopöydälläni ja pitänyt saamastasi hoidosta? Jotta minun on mahdollista saada tarjoamani palvelut mahdollisimman monen mahdollisen asiakkaan tietoisuuteen on asiakaspalautteilla iso merkitys. Niiden avulla pystyn myös kehittämään palveluitani....

Suunta on oikea

Suunta on oikea

Mielestäni manuaaliterapeuttinen hoitokokemus on parhaimmillaan dialoginen tapahtuma, joka voimauttaa hoidettavaa ja hoitajaa.

Tänään sain ensimmäisen kokemuksen sellaisesta hoitotilanteesta, jonka vuoksi lähdin alalle. Sen mahdollisti se, että loin puitteet hoitotilanteen ympärille itse. Sain vahvistuksen niille ajatuksille joita olen pitkään mielessäni pyöritellyt.

Kommentit

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *